Recenzii despre E-Energy

 • Constantin
  Am cumpărat o priză E-Energy pentru a-mi reduce cumva facturile la electricitate. Nu mă așteptam, dar deja luna viitoare am început să plătesc mult mai puțin pentru lumină. Dispozitivul este foarte compact și nu strică aspectul general al camerelor. Utilizarea prizei este cât se poate de simplă. Oricine se poate descurca. Iar beneficiile aplicației pot fi văzute încă din luna viitoare.
  E-Energy
 • Viorica
  Folosesc E-Energy de o jumătate de an acum și sunt pur și simplu uimit de modul în care această priză își face treaba. Am început să plătesc doar bani pentru electricitate. Banii economisiți pot fi cheltuiți în cele din urmă pentru ceva util. Recomand cu siguranță priza.
  E-Energy
 • Gheorghe
  Un prieten de-al meu a cumpărat recent acest outlet. Felul în care a visat facturile la electricitate tocmai m-a șocat. În general, l-am cumpărat și eu. Nu a regretat nici o picătură. E-Energy ajută într-adevăr la economisirea de bani.
  E-Energy
 • Vasile
  Am cumpărat acest dispozitiv nu numai pentru a economisi pe facturile la lumină. Mai presus de toate, am vrut ca dispozitivele să dureze mai mult tocmai datorită distribuției corecte a încărcăturilor în rețea. Nu mai sufer de întreruperi bruște de curent. Și un bonus frumos - cu E-Energy plătesc acum mult mai puțin pentru electricitate.
  E-Energy
 • Alexandru
  Nu aș fi crezut niciodată că așa ceva ar putea începe să-mi economisesc banii. Soclul E-Energy nu este oricum scump și, după o lună, datorită banilor economisiți, costul său a fost achitat integral. Îi sfătuiesc pe toți să cumpere acest dispozitiv!
  E-Energy
Evaluarea utilizatorilor E-Energy
4.5
18