Instructiuni de folosire E-Energy

Cum se utilizează soclul E-Energy

Priza de economisire a energiei E-Energy este un produs inovator conceput conform tuturor celor mai noi standarde. Aplicarea sa este extrem de simplă și simplă. Își va găsi locul în absolut fiecare casă și este disponibil pentru cumpărare în România. Priza este livrată în ambalaj de protecție împreună cu instrucțiunile de utilizare și toate specificațiile tehnice. E-Energy trebuie doar conectat la prizele obișnuite din casă, care sunt conectate la întreaga rețea.

Zona de aplicare Eficienţă
Într-o priză normală de uz casnic cu cabluri slabe cincizeci%
Într-o priză obișnuită de uz casnic cu cabluri bune 80%
Într-un cablu prelungitor o sută%

Cine are nevoie de acest produs

Cum se utilizează soclul E-Energy și se salvează

Priza este perfectă pentru cei care doresc să abordeze conștient consumul de energie. Acest produs este un mare economizor de energie, care poate fi văzut în facturile de energie electrică. Citirile contorului vor fi reduse cu 30% - 50%. Va fi o soluție excelentă pentru cei care au probleme cu căderile de tensiune în casă sau cu spargerea frecventă a aparatelor electrice. În plus, prizele sunt perfecte pentru orice decor.

Contraindicații pentru utilizarea dispozitivului

Priza este contraindicată pentru cei care au o casă deja echipată cu aparate de economisire a energiei. Nu va avea prea mult sens să cumpere pentru cei care locuiesc în locuințe foarte vechi și dărăpănate. De regulă, cablajul din ele este foarte vechi și are defecțiuni. Efectul utilizării acestuia nu va fi la fel de puternic. O soluție excelentă ar fi înlocuirea cablajului din casă și numai atunci utilizați priza. Aceste investiții vor da roade în 4 luni.